My Carry Potty

My Carry Potty är den enda pottan i världen som är bärbar och kan stängas med innehåll. En mångfaldigt prisbelönt produkt som underlättar potträningen då pottan alltid kan vara nära till hands när barnet behöver den. En barnpotta som fungerar lika bra hemma som på utflykten, i förskolan eller som resepotta. Fina färger och glada motiv som tilltalar barnet underlättar och gör potträningen lättare & roligare. Vi har alla produkter ni behöver för potträning samt övergång till toalett!


Vilken potta ska man välja?

Är det snart dags för ditt barn att bli blöjfri? Letar du efter en potta till ditt barn? På My Carry Potty Nordic kan vi hjälpa dig att hitta en potta som ditt barn verkligen kommer att gilla. Att barnet tycker om och vill använda sin potta underlättar potträningen. Här hittar du hela kollektionen med vårt stora utbud. Vi har många olika mönster och färger att välja mellan på vår portabla potta. Med My Carry Potty kan du lätt ta med barnets potta när ni är på utflykt eller åker på semester. Den fungerar lika bra som en resepotta som hemma. Låt gärna barnet välja sin egen favorit. Välj den bästa pottan som passar era behov mest så blir potträningen lättare och roligare.

När ska man börja potträna?

Läs gärna vår stora guide med tips och råd kring potträning. Alla barn är olika och det finns ingen bestämd ålder när det är rätt att börja potträna utan barnets egna förutsättningar styr. När man ser tecken på att barnet har en medvetenhet om vad som sker är det en bra tidpunkt att starta om det för övrigt passar in i familjens situation. Åldern när barn pottränas har stigit genom tiderna och många barn blir nu blöjfria först i 3-års åldern. Om barnet visat tecken och ni som föräldrar har möjlighet att stötta barnet i processen att övergå från blöja till potta och toalett finns det dock alla förutsättningar att börja betydligt tidigare.

Var kan man potträna?

Se till att alltid ha barnets bärbara potta med sig så kan ni fortsätta att potträna oavsett var barnet befinner sig. Att barnet kan ha sin egen potta med sig inger trygghet och alla de som passar barnet kan hjälpa till att se till att potträningen fortgår på samma sätt oavsett var barnet befinner sig. Med My Carry Potty kan du även enkelt ta med dig ditt barns potta på resor och semester. Låt gärna barnet välja sin egen favorit så uppskattas pottan ännu mer. Välj rätt potta för ditt barn så blir potträning enklare och roligare!