Potträningsbyxor

My Carry Potty potträningsbyxor hjälper smidigt till vid övergången från blöja och potta till toalett. Som en del av vår mångfaldigt prisbelönta kollektion har våra potträningsbyxor en genomtänkt funktion samt fina färger och glada motiv som tilltalar barnet och gör potträningen samt övergången till toaletten roligare. Byxorna skyddar vid mindre olyckor och barnet kan känna sig tryggare under träningen. Vi har alla produkter ni behöver för barnets potträning samt övergång till toalett!


Vad är potträningsbyxor?

Potträningsbyxor är en underbyxa som används när barnet börjar att potträna eller gå på toaletten. De skyddar mot mindre läckage då de har ett absorberande lager men till skillnad från en byxblöja låter de barnet känna att det blir blött vilket hjälper förståelsen av vad som sker. De går även utmärkt att använda dessa när barnet blivit blöjfritt.

Är potträningsbyxor bra?

Att använda potträningsbyxor är bra och praktiskt då barnet börjat använda potta och toalett. De kan lätt och snabbt dra ner byxorna själva när det är bråttom. Potträningsbyxor har förmågan att absorbera mer än ett par vanliga underbyxor vilket är en stor fördel om det hinner komma en liten skvätt innan barnet hinner sätta sig på pottan eller toaletten. Ofta är detta tillräckligt för att förhindra att ett större missöde sker. Skillnaden mellan en byxblöja är att barnet känner att byxorna blir våta vilket ger en koppling till vad som sker när man kissar. En träningsbyxa är ett perfekt hjälpmedel under potträningen och på vägen till att bli blöjfri. Det absorberande lagret förhindrar att små olyckor sker och potträningsbyxan kan tvättas om och om igen. 

Vilka potträningsbyxor är bäst?

Vår potträningsbyxor ingår i vår stora kollektion från My Carry Potty med produkter för potträning som blivit bäst-i-test och fått mängder av utmärkelser och priser flertalet gånger. De är tillverkade i ett mjukt material med bomull närmast barnets hud och är sköna och behagliga att ha på sig. De finns i tre olika storlekar med måttabell för att det smidigt ska gå att finna de som har bäst passform för ditt barn. Resår i midjan gör att det går snabbt och lätt för barnet att dra ner byxan när det är bråttom till pottan eller toaletten.