My Carry Potty prisbelönt & bäst i test

Vilken potta ska man välja?

Att välja en potta som passar era behov är viktigt för att underlätta potträningen, som kan uppfattas som svår och krånglig att komma igång med. My Carry Potty är ingen vanlig potta. Den är den enda pottan i hela världen som kan stängas (även med innehåll i) och som barnet kan bära med sig överallt som en liten väska för att vara nära till hands överallt där den behövs. Den är patenterad över hela världen för sin unika design. I vårt och många andras tycke den absolut bästa pottan!

Vilken är den bästa pottan?

Den bästa pottan är givetvis den som passar era behov bäst. Tänk igenom hur och var ni kommer att använda pottan och vilka egenskaper som stämmer med era önskemål. My Carry Potty kan vara den mest prisbelönta pottan i världen med alla sina priser för bästa potträningsprodukt. Den har blivit bäst i test flertalet gånger och utsedd som bästa potträningsprodukt. En potta designad för att tilltala barnet och göra potträningen till en riktigt positiv och rolig upplevelse.

My Carry Potty är designad av en mamma som hittade en lösning som hon insåg saknades när hon pottränade sitt egna barn. Amandas son var väldigt angelägen om att endast använda sin egen potta när han skulle sluta med blöja, vilket fick Amanda att bära med sig en otymplig potta i en plastpåse överallt de gick. My Carry Potty är en potta i en glad & fin design som barnet själv kan bära som en liten väska och ta med sig överallt där den behövs. Amanda upptäckte också att det i vissa fall inte var helt lätt att göra sig av med innehållet i den medhavda pottan vilket även fick henne att designa My Carry Potty så att den när det behövs, kan stängas även med innehåll inuti.

Eftersom barnet ofta får välja sin egen fina potta och ser den som sin egen personliga tillhörighet, skapade hon senare även en toalettsits och badrumspall så att den fortsatta övergången från potta till toalett kan fortsätta på ett sätt där barnet känner sig trygga med utseendet på produkterna. 

Även konceptet med ett helt kit med dessa tre produkter för alla steg från blöja till potta till toalett, som kan kompletteras med våra fina, matchande potträningsbyxor, har blivit hyllat och prisbelönt.

Lycka till!

Se alla våra fina My Carry Potty pottor HÄR