Om oss

Vi har levererat smarta & väl utvalda barnprodukter till kunder i Skandinavien sedan 2007.  Vår unika & flerfaldigt prisbelönta potta är den enda i världen som kan fällas ihop och bäras som en liten väska för att underlätta potträningen. Den har vi erbjudit ända sedan 2013 och My Carry Potty kollektionen har sedan dess vuxit med många olika fina motiv samt många fler produkter och innehåller nu allt som behövs till en framgångsrik potträning.

Som leverantör av utvalda babyprodukter till butiker runt om i Skandinavien säljer vi både My Carry Potty kollektionen samt flera andra väl valda varumärken till butiker. Här på vår hemsida My Carry Potty Nordic finner du som privatperson hela vår fina kollektion med produkter till potträningen samlat på ett ställe samt gott om tips & råd hur ni kan tänka kring starten med att potträna ert barn.

Det går bra att besöka någon av våra återförsäljare för att inhandla produkterna eller beställa direkt från oss. Med Klarna kan du tryggt få hem varorna innan betalning & vi gör vårt bästa för att leverera så snabbt som möjligt.

Finns det frågor går det bra att kontakta oss på [email protected]

Lycka till med potträningen!