Referenser

"Måste bara berätta vad som hände igår. Sonen på 1,5 år blev helt fäst i den fina pottan. Han hade precis varit och badat när jag plockade fram och visade den och vet du vad?? Han går och sätter sig på den och kissar efter en liten stund. Både jag och mannen blev chockade. Sen så skulle han gå rundor och bära på den resten av kvällen. I morse så kissade han även på den. Pottan får verkligen 10/10 poäng. Trodde ju aldrig att han skulle fastna för den utan jag trodde snarare att storasyster skulle göra det."

@emeeliie96

"Jag vill tacka för pottan, Jaxs bär med sig den hela tiden och har gjort honom blöjfri med ett misstag på två dagar. I natt var första blöjfria natten. Kossan följer med Jaxs överallt och bor på natten inne i hans rum. Vår stora pojke, vi är så nöjda med denna kopotta, den kommer att få följa med oss på alla våra äventyr i sommar.  Jag är så impad av denna pottas magiska kraft"

@tillsammans1familj

"Älskar när saker är smidiga och praktiska och underlättar. Ett exempel är barnens flyttbara potta som de kan ha med sig överallt då vi är en familj som älskar att vara på resande fot. Stilren med gullig design och barnen kan bära den själva då den är utformad som en liten väska med handtag. Barnen tycker om den och säger till när de behöver utföra sina behov och tar egna initiativ till att sitta och kissa i den så är väldigt nöjd och glad att se barnens glädje när de lyckas"

@fotomandy