My Carry Potty kollektionen

My Carry Potty är vår flerfaldigt prisbelönta bärbara potta som är designad för att tilltala barn och underlätta potträningen.
En unik patenterad potta som kan stängas och få följa med överallt där den kan behövas. Passar att potträna med både hemma och borta samt kan även användas som resepotta när det är dags att bli blöjfri.

My Carry Potty har gjort potträningen lättare & roligare för tiotusentals barn i Skandinavien sedan 2013

I kollektionen finns allt som behövs till potträningen och för att därefter påbörja övergången från potta till toalett. Vår fina toalettsits gör den stora toaletten mindre skrämmande och mer inbjudande för det mindre barnet. Designad i samma färger & motiv som pottan blir den en utmärkt fortsättning för att ta nästa steg från potta till toalett när potträningen är avslutad.

Flerfaldigt prisbelönt kollektion med allt som behövs för att sluta med blöja

Våra fina badrumspallar för barn hjälper barnet att komma upp på toaletten och har samma glada utseende som på de fina pottorna & toalettsitsarna i kollektionen. Det är en barnpall som även kan hjälpa barnet att nå upp till fler saker där det behövs, till exempel handfatet.

Vi har även flera olika sammansatta kit med flera produkter som har samma fina motiv. Köp potta tillsammans med matchande potträningsbyxor, vårt potträningskit med potta, toasits & badrumspall innehåller allt ni behöver inför övergången från blöja till potta och toalett och kan även köpas i en större variant där även potträningsbyxor medföljer. Är potträningen avklarad så finns vårt fina set med My Carry Potty toalettsits & badrumspall.