Vanliga frågor

När ska man börja att potträna sitt barn?
Det finns ingen ålder eller tidspunkt som är rätt till alla barn. Många väljer att potträna när barnet är 2 år medan andra startar både tidigare och senare. Läs gärna våra tips om potträning för att se vilka tecken som kan vara bra att kika efter för att se när ditt barn är redo.

Hur rengör jag vår My Carry Potty?
Tänk på att tömma pottan så snart det finns möjlighet. Skölj aldrig hela pottan i vatten utan torka ur den invändigt med en våtservett eller ett mild rengöringsmedel. Behövs det kraftigare rengöring går det också bra  att torka rent den med ett desinfektionsmedel.

Vilket material är My Carry Potty produkterna tillverkade av?
Våra produkter är tillverkade av plast i hög kvalitét. Pottorna är gjorda i 98% återvinningsbart material och toalettsitsar och badrumspallar är tillverkade av 100% återvinningsbart material.

Hur lång leveranstid har ni?
Våra beställningar packas & skickas inom 3-5 dagar vid val av standardleverans och det går även att välja till expressleverans om man har bråttom.

Till vilka länder levererar ni?
För närvarande levererar vi endast inom Sverige men det går bra att kontakta oss för hjälp att finna en återförsäljare i andra länder.

Kan jag beställa som företag?
Vi levererar endast till privatpersoner. Representerar du en butik som är intresserad av att sälja My Carry Potty kollektionen så går det bra att besöka vår sida för återförsäljare Stars of Sweden Det går även bra att kontakta oss om du är intresserad av att köpa en ett större antal produkter t.ex. till en förskola

Kan jag göra ett samarbete med er på Instagram?
Ta gärna kontakt med oss genom att skicka ett meddelande till vårt Instagramkonto för att höra hur vi har det med aktuella samarbeten.

Har ni någon fysisk butik?
Nej, vi har ingen egen fysisk butik men det går att finna My Carry Potty produkterna i flertalet fysiska butiker som t.ex. många Babya och Babyproffsen butiker. Kontakta oss gärna för hjälp att hitta en återförsäljare i din närhet.